FRoS – Seizoenssluiting 2011 / 2012

Van de weersvoorspelling werd je niet vrolijk zeker met een fietstocht in het vooruitzicht. Dat de weergoden FRoS goedgezind zijn, is toch wel gebleken. FRoS is zonder meer onder een goed gesternte geboren. Zo rond 13:00 is iedereen binnen gedruppeld en kan de fietsroute beginnen richting, ja waar eigenlijk. Gelukkig weet de feestcommissie waar de rit zal eindigen. Maar eerst na een aantal flinke kilometers een versnapering, net zoals


bij een georganiseerde reis. Na de versnapering ging de fietstocht naar een ware wormenfarm. Ze verzinnen er maar op los. Je staat er niet bij stil, maar om een goede worm te krijgen, moet er toch heel wat gebeuren én ze leggen ook nog eitjes en zijn tweeslachtig. Je leert er wat af op zo’n dag. Na deze wijze les weer op de fiets dwars door het prachtige Liemerse landschap richting Eric’s Broer, waar gisteren een veulen is geboren. Een pracht gezicht moeder en zoon dichtbij elkaar. Een prachtige locatie en sfeer met rondom weidse weilanden. Na de kraamvisite, werd er weer even stevig doorgetrapt om op tijd  te komen bij……de Groene Schuur te Groessen. Hier konden de keukenprinsessen en prinsen zich totaal uitleven in het Pakistaans koken. Mensen kinderen die FRoS’ers kunnen er wat van, er is niet alleen hardloop-talent.

Jammer, dat ik niet overal aan mocht mee doen, dus maar besloten om me bij de afwas te houden, wel niet mijn specialiteit, maar je wilt je toch nuttig maken in zo’n enthousiast gezelschap. En in al deze hectiek kan het wel eens gebeuren, dat iemand een gerecht, bv een dressing maakt met alle vakmanschap en liefde én dat een andere dit ziet als afval en dit gewoon weggooit, gewoon omdat de afwas gedaan moet worden. Trouwens de wijn, in mijn geval bosbessenwijn, was voortreffelijk, jammer dat er nog naar huis gereden moest worden, anders wist ik het wel. Toch in Groessen met voorbereiden, eten en afwassen een dikke drie uur gezeten. Gerard weet onderhand hoe een verkeerd gesneden peper smaakt, in ieder geval de suikerpot binnen handbereik houden. Een met recht heerlijke workshop, een voortreffelijk keuze van de commissie. Dank gaat uit naar de commissie voor alle werk wat ze toch maar even tussen door hebben gedaan. Zo dat was dan de afsluiting, kunnen we morgen weer beginnen met het nieuwe seizoen 2012 / 2013. Dit belooft weer een pracht seizoen te worden, de eerste afspraken zijn al gemaakt. Wat is het leven van een FRoS’er toch machtig mooi.

2 gedachtes over “FRoS – Seizoenssluiting 2011 / 2012

  1. Organisatie nogmaals bedankt voor het verzorgen van deze mooie afsluiting.
    Rob, ook jij heel erg bedankt voor het perfect registreren van al onze wedstrijd- en trainingsbelevenissen, uitzetten van mooie routes, etc. etc. etc. etc. in het seizoen 2011/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s